| | | HOZZÁVALÓK:
2 ananász (karikák, konzerv) 8 evÅ‘kanál majonéz 2 evÅ‘kanál ketchup néhány csepp Tabasco szósz 2 doboz tonhal (konzerv) 1 evÅ‘kanál snidling (apróra vágott)
ELKÉSZÍTÉS
A majonézt és a ketchupot néhány csepp Tabascóval habosra keverjük. A tonhalkonzervet lecsöpögtetjük, salátástálba tesszük, és villával összetörjük, majd hozzáadjuk a snidlinget, a majonézes krémet, és összekeverjük. 1 ananászkarikát tálra teszünk, erre rakunk egy adag szószos tonhalat, ismét ananászkarika következik. Ezt addig folytatjuk, amíg a hozzávalók elfogynak. Rögtön tálaljuk.
Variáció Tonhal helyett rákot, snidling helyett korianderlevelet vagy turbolyát is használhatunk. Még különlegesebb lesz a szósz, ha néhány csepp whiskyt adunk hozzá.
Ropogós szezámmagos kenyérrel a legfinomabb. |
Forrás: http://www.fakanal.hu/
|