Tonhalas-ananászos rakott Nyomtatás
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookDiggUrlGuru.huBlogter.huJP-Bookmark
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnÅ‘ 
 
HOZZÁVALÓK:

2 ananász (karikák, konzerv)
8 evÅ‘kanál majonéz
2 evÅ‘kanál ketchup
néhány csepp Tabasco szósz
2 doboz tonhal (konzerv)
1 evÅ‘kanál snidling (apróra vágott)

ELKÉSZÍTÉS

A majonézt és a ketchupot néhány csepp Tabascóval habosra keverjük. A tonhalkonzervet lecsöpögtetjük, salátástálba tesszük, és villával összetörjük, majd hozzáadjuk a snidlinget, a majonézes krémet, és összekeverjük. 1 ananászkarikát tálra teszünk, erre rakunk egy adag szószos tonhalat, ismét ananászkarika következik. Ezt addig folytatjuk, amíg a hozzávalók elfogynak. Rögtön tálaljuk.

Variáció
Tonhal helyett rákot, snidling helyett korianderlevelet vagy turbolyát is használhatunk. Még különlegesebb lesz a szósz, ha néhány csepp whiskyt adunk hozzá.
Ropogós szezámmagos kenyérrel a legfinomabb.

Forrás: http://www.fakanal.hu/