Sonkás sajttal sült tonhalfilé Nyomtatás
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookDiggUrlGuru.huBlogter.huJP-Bookmark
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnÅ‘ 
 
ELKÉSZÍTÉS

A tonhalfiléket sózzuk, borsozzuk meg, és fektessük kiolajozott tepsibe. 210 °C-os sütÅ‘ben süssük 10 percig, majd mindegyikre tegyünk 1-1 szelet mozzarellát. A sonkaszeleteket kevés olajban kicsit süssük meg, és helyezzünk 2-2 szeletet a mozzarellás tonhalszeletekre. A zsályaleveleket osszuk el a sonkán, és a sütÅ‘be visszatéve süssük ropogósra. A visszamaradt zsiradékban futassuk meg a petrezselymet, és öntsük rá a bort. Forraljuk be a felére, majd öntsük hozzá a tejszínt, és amikor újból felforrt, sóval, borssal ízesítsük. Tálaláskor a tonhalfiléket tegyük tányérra, locsoljuk meg a mártással, és köretnek párolt zöldségeket, rizst vagy burgonyát kínáljunk mellé.

Forrás: http://www.fakanal.hu/