Párolt nyelvhalfilé spárgasalátán Nyomtatás
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookDiggUrlGuru.huBlogter.huJP-Bookmark
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnÅ‘ 
 
HOZZÁVALÓK:

4 szelet nyelvhalfilé
1 kaliforniai paprika
1-1 kisebb póréhagyma, sárgarépa, cukkini
2 dl száraz fehérbor
1 citrom
1 csipet sáfrány
olívaolaj
cukor
Å‘rölt bors, só

ELKÉSZÍTÉS

A nyelvhalfilét terítsük ki, hintsük meg sóval, borssal és sáfrányos szeklicével. Tekerjük fel, és tegyük tepsibe. Locsoljuk meg az olívaolajjal, a borral és a citrom levével. Középmeleg sütÅ‘ben pároljuk kb. 15 percig. A zsenge spárgát fÅ‘zzük 1 percig sós-cukros vízben. A zöldségeket vágjuk apró kockákra, pirítsuk az olívaolajban, sózzuk-borsozzuk meg, és a hal párolólevével öntsük fel , de csak annyira, hogy salátaöntet sűrűségű legyen. A spárgákat osszuk el a tányérokon, tegyük rá a haltekercset és locsoljuk meg a zöldséges öntettel.

Forrás: http://www.fakanal.hu/