Harcsafilé chilis-szójás mártással Nyomtatás
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookDiggUrlGuru.huBlogter.huJP-Bookmark
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnÅ‘ 
 
HOZZÁVALÓK:

80 dkg harcsafilé
1 piros színű paprika
3 evÅ‘kanál olívaolaj
5 dkg liszt
chilipor
1 dl szójaszósz
fél dl méz
citrom (leve)


ELKÉSZÍTÉS

A harcsaszeleteket enyhén sózzuk meg, és forgassuk a lisztbe. Hevítsük fel az olajat egy serpenyben, és kezdjük el sütni a filéket. Szórjuk mellé a vékony csíkokra vágott paprikát. Közben fordítsuk meg a szeleteket, és kevés chilit szórjunk rájuk. Öntsük mellé a szójaszót, majd a mézet is. Rázogassuk a serpenyÅ‘t, nehogy  odaégjen. Pár csepp citromlével ízesítve, petrezselymes burgányával tálaljuk. ElÅ‘ször a köretet, majd a halat tegyük a tányérra. Citrommal és salátalevéllel díszíthetjük.

Forrás: http://www.fakanal.hu/