| | | HOZZÁVALÓK:
1 fej vöröshagyma 2 paradicsom 5 evÅ‘kanál olívaolaj Tabasco szósz (elhagyható) 1 evÅ‘kanál rum 1 csokor koriander (friss) 1 paprika (zöld) 12 tonhalfilé Å‘rölt bors só
A díszitéshez petrezselyem
ELKÉSZÍTÉS
A hagymát kockákra vágjuk, a paradicsomokat meghámozzuk, kettévágjuk, a belsejüket kikaparjuk, a húsukat szétmorzsoljuk, majd a hagymával sűrűre mixeljük. Hozzáadunk 4 evÅ‘kanál olajat, néhány csepp Tabascót, a rumot és a korianderlevelek felét. Sóval, borssal ízesítjük, és turmixoljuk. A paprika héját levágjuk, a húsát felkockázzuk, majd a mártásba keverjük. Tálalásig a mártást hűtÅ‘be tesszük. A halfiléket a maradék olajjal megkenjük, 3 perc alatt grillen mindkét oldalukat pirosra sütjük. A filéket tányérokra osztjuk, a hideg szószt melléöntjük. Basmati rizst kínálunk hozzá. Petrezselyemmel díszítjük. |
Forrás: http://www.fakanal.hu/
|