Dinnyegolyók garnélával Nyomtatás
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookDiggUrlGuru.huBlogter.huJP-Bookmark
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnÅ‘ 
 
HOZZÁVALÓK:

25 dkg garnéla rák (konzerv)
1 kis sárgadinnye
2 újhagyma
4 evÅ‘kanál olaj
2 evÅ‘kanál citromlé
1 kávéskanál mustár
1 gerezd fokhagyma
fél fej saláta
Å‘rölt bors


A díszítéshez
pirítós

ELKÉSZÍTÉS

A dinnyét meghámozzuk, belsejét kikaparjuk, húsából dinnyevájóval gömböket formázunk, és felhasználásig hűtÅ‘be tesszük. A hagymát felkarikázzuk. Az olajat, a citromlét, a mustárt, a zúzott fokhagymát sóval, borssal ízesítve simára keverjük. A rákokra öntjük, és a felkarikázott hagymát is hozzáadjuk. 1 órára hűtÅ‘be állítjuk. Tálaláskor belekeverjük a dinnyegömböket. Pirítóssal körítve kínáljuk.

Forrás: http://www.fakanal.hu/