| | | HOZZÁVALÓK:
2 doboz kagyló (konzerv) 3 citrom 1 fej lilhagyma 2 citromfűág 4 evÅ‘kanál olaj 1 evÅ‘kanál színes bors Å‘rölt bors
ELKÉSZÍTÉSA kagylókat lecsöpögtetjük, és salátástálba tesszük. A hagymát felkarikázzuk. 1 citromot vékony szeletekre vágunk. A citromfűágat felaprítjuk, és a kagylókra szórjuk. Az olajat, 2 citrom levét, a színes borsot és csipetnyi Å‘rölt borsot simára keverünk, majd ezt is a kagylókra öntjük, és jól átforgatjuk. Folpackkal lefedjük, és 2 órára hűtÅ‘be tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Pirítóssal tálaljuk. Még erÅ‘sebb ízt kapunk, ha a kagylók mellé rákokat is fÅ‘zünk. |
Forrás: http://www.fakanal.hu/
|