Bundázott ráknyárs friss salátalevélen Nyomtatás
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookDiggUrlGuru.huBlogter.huJP-Bookmark
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnÅ‘ 
 
személyenként

HOZZÁVALÓK:

8 db 16-20-as rák
citromlé


a bundázáshoz
liszt
1 tojás
zsemlemorzsa

a tálaláshoz
friss ropogós (vegyesen) salátalevél
citromlé
citromszeletek
olívaolaj
balzsamecet

ELKÉSZÍTÉS

Tisztítsuk meg a garnélákat, csak az utolsó farokrészt hagyjuk rajtuk. Négyesével  tűzzük nyársa, sóval, kevés citromlével ízesítsük, és így, nyárson panírozzuk be. BÅ‘, forró olajban süssük meg. A salátaleveleket enyhén locsoljuk meg citromlével, olívaolajjal és balzsamecettel. Citromcikket tálalhatunk hozzá.

Forrás: http://www.fakanal.hu/