| | | HOZZÁVALÓK:
2 grépfrút 2 érett avokádó 25 dkg (konzerv) aprórák 2 evÅ‘kanál whisky 1 citrom (leve) zsázsa
A mártáshoz 4 evÅ‘kanál majonéz 1 evÅ‘kanál ketchup Cayenne bors
ELKÉSZÍTÉS
A grépfrútokat meghámozzuk, a fehér részüket is eltávolítjuk, majd gerezdekre szedjük, magjukat kivesszük. A gerezdeket tálba tesszük, és a whisky-vel meglocsoljuk. Az avokádókat meghámozzuk, kimagozzuk., húsukat vékonyan felszeleteljük, és citromlével rögtön meglocsoljuk, hogy ne barnuljanak meg. A majonézt a ketchuppal simára keverjük, és borssal ízesítjük. A grépfrútokat tányérokra osztjuk, mellétesszük a rákokat és az avokádószeleteket. A zsázsával körítve, a majonézes mártással meglocsolva kínáljuk. |
Forrás: http://www.fakanal.hu/
|